Het schaakseizoen 2019/2020 van HSP en Veendam verloopt van september tot eind mei. Elke donderdagavond is er in de Kern in Hoogezand vanaf 19.45 uur gelegenheid om mee te spelen in de interne competitie van HSP en Veendam, over het seizoen heen zal er tevens een rapid competitie worden gehouden. Het snelschaak kampioenschap staat gepland op donderdag 19 december.

Elke dinsdagmiddag van 13.30-16.30 uur is er in Veendam een schaakcafé, ook is er op deze middag gelegenheid voor de jeugd om te (gaan leren) schaken in aanwezigheid van ervaren trainers. Het schaakcafé wordt gehouden in de bibliotheek in Veendam (Museumplein 5).

Jeugd: is uw kind geïnteresseerd om te gaan schaken in Hoogezand, is het advies eerst contact op te nemen met iemand van het bestuur (zie voor alle gegevens onder contact).

HSP/Veendam 1 speelt dit seizoen in de derde klasse A van de KNSB (zie programma onder externe competitie). In de Nosbo spelen een achttal en twee zestallen, zie op de Nosbo-site het speelprogramma.

Wegens de geringe inbreng van leden is bij de ALV besloten de website verder slechts een statisch karakter te gaan geven. Er zullen geen tussenstanden van interne competities worden geplaatst en er komen geen wedstrijdverslagen meer van de verschillende KNSB en Nosbo-teams. Voor de tussenstanden wordt verwezen naar de websites van de KNSB en de Nosbo, alsmede de websites van andere schaakverenigingen.

Agenda extern:

Zaterdag 28 maart KNSB: HSP/Veendam 1-ZSG 1

Donderdag 10 oktober Nosbo: HSP/Veendam 2-Haren/Oostermoer 1

Donderdag 10 oktober Nosbo: Haren/Oostermoer 2-HSP/Veendam 3

Donderdag 17 oktober Nosbo: HSP/Veendam 1-Groninger Combinatie 1

Donderdag 31 oktober Nosbo beker: HSP/Veendam 2-Middelstum 1 en HSP/Veendam 3-Leek 1

Vrijdag 01 november Nosbo beker: Assen 2-HSP/Veendam 1

Zaterdag 02 november KNSB: Qonnected Hardenberg 1-HSP/Veendam 1